Yksilöopetus

Ateljé Salmenmaa tarjoaa pedagogisesti laadukasta mutta tavoitteellista opetusta showtanssin ja baletin saralla. Salmenmaa opettaa mielellään niin yksityistunteja kuin myös pienryhmiä. Opettajana Salmenmaa on kannustava, energinen ja ammattitaitoinen. Hänellä on lihasmuistissaan niin klassisen baletin variaatiot kuin myös paritanssin askeleet, joten oli tarpeesi mikä vain, Iiris auttaa! 

 Yksityistunnin voi varata mm. seuraaviin tarpeisiin:

  • Klassisen variaation harjoitus
  • Koreografian teko kisoihin, pääsykokeisiin tai näytöksiin (neoklassinen baletti, showtanssi, klassinen baletti)
  • Häätanssin koreografia ja opetus
  • Tanssitekniikan hionta - yksityiskohtaista neuvontaa omien heikkouksien vahvistamiseen
  • Koreografian eläytymiseen ja tunnemaailman ilmaisuun (tanssi, luistelu, voimistelu yms.)
  • Yksityisopetus yhdelle henkilölle tai vaikka kaveriporukalle tanssissa tai vauva-vanhempi-toiminnassa!


Ota yhteyttä ja sovitaan harjoitukset!

Häätanssi

Häätanssi on hääjuhlien timantti. Oli kyseessä rauhallinen, menevä, vakava tai hilpeä esitys, on häätanssi se hetki, jolloin kaikkien katseet ovat kiinnittyneet hääpariin sekä heidän keskinäiseen kehonkieleensä.

Jotkut parit haluavat yhden harjoituksen opettajan kanssa. Toiset parit taas haluavat ottaa aikaa ja harjoitella rauhassa useamman kuukauden ajan ennen h-hetkeä. Jokainen pari on erilainen ja niin on jokaisen häätanssikin. Jos haluatte apua tanssia varten, tervetuloa tanssimaan!

Tanssitunneilla tehdään parin näköinen koreografia parin valitsemaan musiikkiin. Tunneilla myös harjoitellaan valssin ja foxin perusteet, jotta tanssi sujuu oman parin lisäksi myös muiden häävieraiden kanssa.

Perusajatuksena häätanssin opetuksessa Iiriksen kanssa on rentous, helppous ja tanssimaan oppiminen. Tunneilla harjoitellaan helppoja askelia ja pääpaino kaikessa tekemisessä on se, että viejä oppii viemään ja seuraaja seuraamaan. Tämän oppiminen on pohja kaikelle muullekin paritanssille. Kun perusaskeleet ovat helppoja, voidaan häätanssikoreografiaa helposti maustaa erilaisilla detaljeilla, kuten pyörähdyksillä, taivutuksilla tai vaikka nostoilla!

Häätanssikurssit sisältävät alkupalaverin, pientä kuplivaa sekä tyylikkään, simppelin koreografian teon. Häätanssikurssin lisäksi voi olla hyvä idea ottaa lisäksi myös yksityistunteja, jos koreografia, jota pari toivoo, sisältää paljon erilaisia detaljeja tai parin valitsema musiikki koostuu monista eri kappaleista. Näistä toiveista voidaan sopia lisää alkupalaverissa.

Suosituimmat opetuspaketit ovat 3:n ja 5:n kerran häätanssiopetus-setit. Innostuneimmat ovat käyneet 10 kertaa ja ne parit, joilla häät ovat seuraavalla viikolla, ovat käyneet yhdellä tunnilla - kaikki on mahdollista.

"Häätanssitreeneistä tuli ihana hengähdystauko kaiken muun suunnittelun keskelle. Iiris opetti selkeästi perusteet ja minä opin seuraamaan ja mieheni viemään. Olimme viimeksi tanssineet vanhojen tanssit 10 vuotta sitten ja jännitti aika paljon, että opitaanko me mitään. Tunneilla oli kuitenkin aina hauskaa ja mieheni yllättyi myös, miten mukavaa tanssiminen oli. Ei yhtään niin vaikeaa, kun oli ajatellut. Olemmekin jo suositelleet Iiriksen tunteja kavereille, jotka ihmettyivät, miten osasimme tehdä taivutuksia ja nostojakin!"

Kesän 2021 morsian


Tanssilan tanssikoulun kautta järjestetään tällä hetkellä kaikki kurssit. Ilmoittautuminen tunneille toimii Tanssilan verkkosivujen kautta. Tanssilan kautta kurssin maksamalla on mahdollista käyttää tanssitunteihin myös liikuntaetuja (mm. Smartum, E-passi yms.)!